Har 5 cm i en manad

Min syskon gillar att leka med hår väldigt mycket, du kan slå henne för dagar och kamma dem. Det är faktiskt inblandad i detta, att för att se perfekt alla kan förbättra ett fläta sex gånger, allt utan tids sätta hår rosetter eller inte inkopplad stift. Han älskar skolarbete och samlar till dem. Hennes nya roll som Queen Joker var original och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. I början flät min mamma henne mycket flätor med bågar kopplade till dem. Senare sa den här underbara elvaåringen nej nej och inte en gång. Så ska jag vänta i mitt lockiga hår ... så det började. En halvtimme filmning och deras modellering. Hon såg vacker ut som den enda prinsessan. Och som det händer med bortskämda tjejer, ändrade hon sig ganska snabbt. Det betyder inte att mer än två timmar har gått sedan starten av bekanta med skådespelet. Överraskande nog .... helt förändrat begreppet, och i tungan är nästan ingenting gick som "noooo, jag tycker inte, jag minns inte någonting i prinsessan som hennes underordnade hög." Hon uppfann en ny frisyr, staplat hår i konstruktionen av en lös coca. Eftersom vi naturligtvis, som jag skrev tidigare, har vi nu färdighet att klippa håret, som samtidigt gick särskilt bra. Hennes mamma, å ena sidan, från en annan, och om några minuter var redo.

Kolla erbjudandet om hårklipp